Nyomtató, toner, festékpatron webáruház

Termékek átvétele, szállítás

A nagyobb szabadság és kényelem érdekében több lehetőséget biztosítunk Önnek a termékek átvételéhez. Azt választhatja amelyik leginkább egyezik lehetőségeivel, igényeivel.


06-1-789-2799 vagy 06-70-602-6060
 
info@tonerprint.hu
 Személyes átvétel szaküzleteinkben#

Amennyiben rendelésének összege nem éri el az ingyenes kiszállítás összegét és nem szeretne szállítási költséget fizetni vagy, ha nem felel meg számára a futárszolgálat, dönthet úgy, hogy a megrendelt árut személyesen Ön vagy megbízottja veszi át. Egyik üzletünk (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 24.) könnyen megközelíthető, központi helyen található. Másik üzletünknél (1138 Budapest, Párkány utca 6.) könnyű a parkolás. Általában a rendelés napján vagy az azt követő munkanapon a termék már átvehető, erről mindenképp tájékoztatjuk e-mailben és telefonon.
A csomag átvehető hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között. Amennyiben nem előreutalással vagy interneten bankkártyás fizetéssel történik a számla kiegyenlítése, úgy a boltban fizethet készpénzzel vagy bankkártyával.
Boltunkban elfogadott bankkártya típusok: VISA, VISA Elektron, MasterCard, Maestro (Pay Pass is).

A népszerű termékek vannak készleten, így azoknak vásárlása lebonyolítható online rendelés nélkül is, egyszerűen csak be kell fáradnia bármelyik boltunkba. Szeretettel várjuk!

 

Szaküzleteink:

Budapest, Párkány utca


1138 Budapest, Párkány utca 6/A
061/7892799 vagy 0670/6026060

Nyitvatartás     H - P: 9:00 - 17:00; SZ - V: Zárva
Budapest, Hegedűs Gyula utca


1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 24.
061/7823825 vagy 0670/6026068

Nyitvatartás     H - P: 9:00 - 17:00; SZ - V: Zárva


 


Személyes átvétel Pick Pack Ponton#   

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 750 Pick Pack Pont valamelyikében, ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok olyan 
,  hírlapüzletek valamint   és  töltőállomások melyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak a gépjárművel közlekedők számára biztosít könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt árú a rendelés napjától számított 2-3 munkanap alatt érkezik meg az átvételi pontra. A megrendelt árú Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor értesítik Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti
. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől vasárnapig, 08:00 - 20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 - 24:00-ig tart.
Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a
Boltkereső alkalmazásban talál.

A szolgáltatás díja bruttó 1290 Ft.


 


Személyes átvétel PostaPonton# 
   A megrendelt árú a rendelés napjától számított 2-3 munkanap alatt érkezik meg az átvételi pontra. A csomag feladásáról is, a Posta Pont átvevőhelyre megérkezésekor is értesítjük Önt, melyet követően azonnal átveheti azt. A csomag az értesítést követő 10 munkanapon keresztül vehető át.

Postakereső

PostaPontok és MOL kutak listája

A szolgáltatás díja bruttó 1290 Ft.


 

Házhozszállítás#

Ha a kényelmes házhoz szállítást szeretné igénybe venni és csomagját irodájában vagy otthonában kívánja átvenni, a szerződött fuvaros partnercégünk  kézbesíti Önnek. A szállítási díj bruttó 1290 Ft. A szállítás díja külön fel lesz tüntetve a számlán, így a bruttó fizetendő végösszeg tartalmazza azt is. Számláját, amennyiben arra nem került sor addig, a futárnál egyenlítheti ki a csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával.
A házhoz szállítás általában 1 vagy 2 munkanapot vesz igénybe a rendelés leadásának napjától számítva, raktárkészlettől függően. Abban az esetben, ha az első kiszállítási kísérlet nem sikeres, a futár extra költségek felszámolása nélkül, a következő nap megkísérel egy újabb kiszállítást.
Kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon az esetlegesen felmerülő szállítással kapcsolatos problémákat.

Szállítási díj:
-
bruttó 1290 Ft Magyarország egész területén.

 

Határidők#

Igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni a rendeléseket. Általában a határidők az alábbiak szerint alakulnak (kivétel, ha egy adott termékből készlethiány van a beszállítóknál is):

-átvétel boltjainkban: aznap vagy 1-2 munkanapon belül

-átvétel Pick Pack Ponton: 2-3 munkanapon belül

-átvétel Posta Ponton: 2-3 munkanapon belül

-kiszállítás (GLS) bármilyen magyarországi címre: 1-2 munkanapon belül

 

 

Fizetési opciók#

Több fizetési módra is van lehetőség, Ön azt választhatja amelyik legkényelmesebb
vagy leginkább megfelel számára:
 

Készpénz#

Ezt a fizetési formát az összes átvételi mód esetében biztosítjuk, fizethet boltunkban személyes átvételkor vagy a futárnak kiszállításkor.
(Bolti átvételkor fizethet bankkártyával is).
 

Utánvét#

A házhoz szállításnál történő csomagátvételkor alkalmazzuk. A csomagon feltüntetett összeg kiegyenlítésére akkor kerül sor, amikor az átadás megtörténik. A futároknak készpénzzel fizethet. A fizetést követően a futár fizetési bizonylatot állít ki és ad át Önnek.
 

Bankkártyás fizetés boltunkban vagy interneten#

Azoknak biztosítjuk ezt a fizetési lehetőséget, akik nem szeretnének készpénzzel bíbelődni, hanem a fizetést pár kattintással lebonyolítanák. Ez a módszer teljesen biztonságos, ugyanis a vásárlás folyamata közben egy titkosított, a K&H Bank Zrt oldalára irányítja a rendszerünk, ahol számlaadatait csak Ön és a közvetítő (K&H) bank látja, itt történik meg a kártyatranzakció. A következő lépésben a bank értesíti Önt és cégünket a lezajlott tranzakcióról, ezek után tekintjük sikeresnek rendelése leadását majd feldolgozzuk azt.

Online bankkártyás fizetés a K&H Bankon keresztül.
Bank megnevezése: K&H Bank
Bank ismertetője: K&H Bank
Elfogadott bankkártya típusok: VISA Classic, VISA Electron, Eurocard/MasterCard


Elfogadó neve: Pritone-Tonerprint Kft.
Telefonszám: 06(70) 602 60 60 vagy 06(1) 789 27 99
E-mail cím:
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-955702
Adóazonosító szám: 23158245-2-41


Az online bankkártyás fizetés devizaneme: HUF (azaz Magyar forint).

Az online bankkártyás fizetés menete:
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. Boltunkban elfogadott bankkártyatípusok: VISA, VISA Elektron, MasterCard, Maestro (pay pass is)

 

Előre utalás#

Akár a bankkártyás fizetést, ezt a módszert is azoknak ajánljuk, akik nem akarnak készpénzzel bonyolódni. A rendelés sikeres leadása után küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, amelyben a rendelésazonosító és bankszámlaszámunk szerepel. A megadott bankszámlára történő utaláskor kérjük hivatkozzon a rendelés azonosítóra. Bankoktól függ, de általában egy munkanapot vesz igénybe az utalási tranzakció lebonyolítása. Amint megérkezett az átutalt összeg bankszámlánkra, rendelése feldolgozásra kerül.

Számlavezető: K&H Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 
10401000-50526581-72551008
 


Az adatkezelésről:

Az Ön személyes adatainak védelme a Pritone-Tonerprint Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes
jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).
Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk. További információt itt talál, az Adatvédelem és jogi nyilatkozat oldalon.

További felmerülő kérdések esetében kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!