Nyomtató, toner, festékpatron webáruház

Rólunk


Az Ön igényei a mi proritásunk
 
Az Ön igényei a mi proritásunk

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy néhány sorban bemutassam cégünket.

A Pritone-Tonerprint Kft. 2011 év elején alakult. Nyomtató, toner és patron eladásával foglalkozó szaküzlet vagyunk. Mára elértük, hogy egy profi csapattal, hozzáértéssel, sok éves tapasztalattal, egy igényes bolttal a 13. kerületi Párkány utcában, számos elégedett és visszatérő vásárlóval büszkélkedhetünk.

A mottónk az évek során nem változott, továbbra is ugyanaz és az is marad: "Az Ön igényei a mi prioritásunk". Ez a mondat a tevékenységünk alapköve.

Mindig is hittünk abban, hogy egy hozzáértő és dedikált szaküzlet több szakértelmet, tudást és segítséget tud nyújtani a vásárlóknak. A vásárló akkor jár a legjobban, ha a számára leginkább megfelelő termék mellett dönt. Mi pedig akkor járunk a legjobban, ha a vásárló jól dönt és végső soron elégedett. Ez a célunk. A "Win-Win" helyzet.

Akár egy vendégszerető házigazda, a Pritone-Tonerprint Kft. is arra törekszik, hogy látogatóit kellemes környezetben fogadja és minőségi termékekben és szolgáltatásokban részesítse boltunkban is, webáruházunkban is.

Kínálatunkat úgy próbáljuk bemutatni, hogy közben szem előtt tartjuk az egyszerűséget, az átláthatóságot, az egyértelműséget, az információk relevanciáját. Mindezt azért, hogy a lehető legkönnyebben és legjobban tudjon választani és dönteni az érdeklődő. Mindenkit szeretettel várunk és szívesen segítünk, amennyiben mellettünk dönt.

Kínálatunkhoz hozzáadott értékként elmondhatjuk magunkról, hogy igyekszünk a lehető leggyorsabban kiszolgálni a vásárlókat, a lehető leghamarabb teljesíteni a rendeléseket, akár személyes átvételről, akár kiszállításról legyen szó. Mi értékeljük a vásárlásra szánt idejét és semmiképp nem akarjuk azt rabolni, a lényegre koncentrálunk. Ezért megfelelő létszámú személyzettel, nagy árukészlettel, olajozottan működő logisztikával és beszerzéssel, szerződött profi futárcégek segítségével rendelkezünk.

Bízunk abban, hogy amennyiben nyomtató vagy nyomtató kellékanyag vásárlása merül föl, Ön egy igazi partnerre talál társaságunkban és teljes elégedettséget élvez termékeink és szolgáltatásaink által.

Várjuk szeretettel!

Vass Zoltán
Alapító


Budapest, 2022.07.18.